Právě se nacházíte:

Sportovně relaxační S-centrum

Nově vybudované multifunkční centrum na okraji Benešova je určeno všem věkovým kategoriím. Nabízí zájemcům bohaté možnosti pohybových aktivit i atraktivní pobyt v krásné přírodě Benešovska. V okolí jsou možnosti cykloturistiky, návštěvy zámků Konopiště, Jemniště, Vlašimi, hradu Český Šternberk, nebo vrchu Blaník.

Je zde i možnost hraní golfu na golfovém hřišti Konopiště a také vyhlídkových letů z letiště Nesvačily. Pro znalce je lahůdkou návštěva muzea motocyklů na zámku Konopiště nebo vojenského muzea Lešany.

V S-centru můžete odpočívat, posílit ducha a tělo i vylepšit soudržnost sportovního či firemního kolektivu. Areál S-centrum nabízí široké využití. Je určen nejen pro jednotlivce, kteří chtějí relaxovat nebo sportovat, ale i pro sportovní kolektivy a firemní klientelu. Chloubou jsou sportoviště s moderními kvalitními povrchy. V tenisové hale můžete hrát kromě tenisu badminton, volejbal i nohejbal. Pod nafukovací halou je fotbalový umělý trávník čtvrté generace. V prostorách budovy se pak nacházejí sály na aerobik, spinning a kardio-posilovna.

Hotelová část nabízí 21 dvoulůžkových pokojů, 3 čtyřlůžkové a jeden pětilůžkový. Pokoje jsou vybaveny vlastním WC, sprchou, TV, telefonem a připojením na internet. Můžete zde relaxovat ve finské i parní sauně se solnou tryskou, uvolnit se ve vířivce nebo si dopřát různé druhy masáže od sportovní, přes reflexní až po klasickou. Na objednávku nabízíme i solárium.

K pořádání firemních akcí, ale i setkání přátel se nabízí bowling s 6 drahami Brunswick nebo Grosso restaurant s výbornou kuchyní, výrobou domácích těstovin a prostornou terasou. Nezapomněli jsme ani na školení a konference. Nabízíme malý a velký sál s kapacitou 30 a 60 míst, oba vybaveny kvalitní projekcí. Všechny prostory budovy jsou dokonale ozvučeny. Příjemné prostředí vylepšuje moderní vzduchotechnika s termoregulací všech sportovišť.

http://www.scentrum.eu/