Právě se nacházíte:

Tipy pro dokonalou ložnici

Tipy na vybavení ložnice, které zpříjemní odpočinek i společné chvíle.  

Postel je základ
Johann Malle Lacerta jsou odlehčeným modelem kontinentálních postelí. Jsou výsledkem mnoha desítek hodin ruční práce zručných a zkušených truhlářů, švadlen a čalouníků a stejně jako u všech ostatních postelí nabízí individuální přístup. Veškerá výroba probíhá výhradně v České republice. Vyrábí se tradičně ve dvou provedeních s boxspringovou základnou a přírodní matrací s taštičkovými pružinami pro dokonalý komfort a přizpůsobení se postavě ležící osoby, nebo s nižší přírodní matrací bez pružinového jádra se svrchní podložkou z koňských žíní a mykané bavlny. K dostání jsou v různých barevných provedeních. 
Více informací na www.johann-malle.cz nebo v pražském či brněnském showroomu.   

Ozvučení
Příjemnou atmosféru v ložnici dokreslí dokonalé ozvučení. Omni S6 amerického výrobce Polk Audio jsou bezdrátové reproduktory s atraktivním designem, skvělým detailním zvukem a řadou technických vylepšení. Hodí se i do velkých ložnic, kde vytváří překvapivě bohatý zvuk. Jejich instalace je velmi jednoduchá, je možné je zapojit do domácích multiroom systémů nebo přehrávat muziku prostřednictvím bluetooth z tabletu či telefonu. Dva reproduktory Omni S6 je možné zapojit jako levý a pravý kanál stereosystému. 
Cena na e-shopu společnosti Audiopro Kreatek.cz je 12 147 Kč.

Třídění prádla s elegancí
Třídění prádla je zbytečná práce navíc, která zabere místo a čas. S koši na prádlo Brabantia Selector je to však mnohem snazší. Třídit totiž můžete už během odkládání do koše, který je rozdělen na dvě části. Můžete tak mít rovnou tmavé a světlé prádlo zvlášť. Stačí pak pouze vzít celý vak z koše a nasypat jej do pračky. Odpadá nutnost prádlo před praním znovu třídit. Všechny koše Brabantia jsou řešeny s citem pro design a ani u Selectoru tomu není jinak. Koše mají elegantní dvojité víko Quick-Drop a odnímatelný, pratelný vak na prádlo v obou přihrádkách. Koše jsou k dostání ve dvou barevných provedeních - v bílé s bílým víkem a v matné oceli s černým víkem. Snadno je tak sladíte s interiérem ložnice. Objem koše je 55 l a je k dostání od 2 669 Kč na www.brabantia-shop.cz a v sítích Luis a Kika.