Dopřejte si tu nejlepší zmrzlinu

Léto a horké dny se blíží a k tomu neodmyslitelně patří i mražené pochoutky. Pokud nedokážete odolat barevným kopečkům v kornoutku, ale zároveň také dbáte na to, aby měly složení podle vašich představ, máme pro vás skvělý tip. Pořiďte si zmrzlinovač Sage BCI600 a pochutnejte si na výborné domácí zmrzlině.

Sage BCI600 je první výrobník zmrzliny, který automaticky rozpozná hustotu připravovaného mraženého dezertu podle vašeho nastavení a bude dezert uchovávat mražený až do jeho podávání. Zmrzlinovač disponuje 12 programy pro nastavení struktury dezertu – od měkčích mražených dezertů jako je sorbet, přes mražené jogurty a gelato až po zmrzlinu.

Hustotu připravovaného mraženého dezertu umí přístroj dle nastavení automaticky rozpoznat, což je zásadní pro její správnou konzistenci:

Zmrzlina by měla obsahovat minimum vzduchu a být lehce nadýchaná, ale zároveň v ní na rozdíl od sorbetu nesmíme rozeznat krystalky ledu.
Gelato je třeba vymíchat s malým množstvím vzduchu do hladké a krémové konzistence.
Zmrzlinovač nabízí možnost výběru mezi automatickým a manuálním režimem od 5 do 180 min a je vybaven kompresorem, takže při přípravě odpadnou zdlouhavé práce s namrazováním vyjímatelné 1l nádoby či přidáváním ledu a zamrazením v lednici. Díky průhlednému víku můžete přípravu dezertu nejen kontrolovat, ale i přidávat dodatečné ingredience jako jsou například oříšky, ovoce nebo kousky čokolády.

Zmrzlinovač Sage BCI600 má elektronický modře podsvícený LCD displej a je vybaven praktickou funkcí KEEP COOL pro udržení hotového dezertu v chladu, a to po dobu až 3 hodin, a funkcí PRE-COOL vychlazení až na -30 C před použitím.

Recept na jahodovo-jogurtovou zmrzlinu:

500 g jahod

250 g bílého jogurtu

100 ml smetany na šlehání

1 lžíce medu

Vše vložíme do mixéru a necháme rozmixovat. Tuto směs přelijeme do zmrzlinovače, nastavíme režim „gelato“ a po zaznění signálu máme hotovou zmrzlinu! ????

Už se vám sbíhají sliny? Nám ano, takže vzhůru do díla a přejeme dobrou chuť.

Doporučená cena 8 490 Kč.