Benešovská poliklinika prochází dalšími stavebními úpravami

13. 01 2013 | V současné době dochází v budově polikliniky na Malém náměstí v Benešově ke stavebním úpravám prostor v části přízemí.

I když se jedná o poměrně významné změny, které vyžadují bourání několika stěn a budování nových, chod polikliniky není pro veřejnost výrazně omezen.

Na základě žádosti uživatelů zdejších ordinací bude nově dveřmi oddělen prostor před ordinacemi od veřejných prostor. Vstupní hala bude od foyeru také nadále oddělená, nově ale automatickými posuvnými dveřmi.  Namísto původních dvou nájemních prostor pro komerční využití vznikne jeden, zruší se stávající sociální zázemí a vybuduje se nové WC s umývárnami oddělenými pro veřejnost a zaměstnance.
 
Vnitřní dispoziční úpravy jsou rozděleny do dvou etap. První začala dne 20. listopadu 2012 a potrvá do konce března letošního roku. Druhá etapa pak skončí v březnu roku 2014. Výstavbu zajišťuje firma BENESTAV SPS spol. s r. o. z Benešova, úpravy projektuje společnost IPROS s. r. o. sídlící rovněž v Benešově. Předpokládané celkové náklady činí 3,7 mil Kč.
 
 
.

Odpočívejte a relaxujte kdykoliv a kdekoliv...Váš partner SPA STUDIO

Odpočívejte a relaxujte kdykoliv a kdekoliv...Váš partner SPA STUDIO