Sledujte své oblíbené televizní pořady bez ohledu na čas, až 30 dní zpětně

Do českých domácností přichází unikátní služba Lepší.TV, která umožňuje sledovat televizní vysílání online. Televizní pořady z 69 stanic lze tak bez ohledu na čas sledovat až 30 dní zpětně. Můžete například shlédnout kdykoliv poslední díly oblíbeného seriálu či při příchodu domů vrátit vysílání o několik minut zpět a podívat se od začátku na televizní zpravodajství či sportovní přenos. Díky speciálnímu set-top boxu dokáže proměnit i starší televizor na počítač, zároveň slouží také jako obecný přehrávač z domácí sítě nebo USB zařízení a podporuje všechny důležité formáty videa, zvuku i titulků. Zároveň umožňuje sledovat televizní vysílání také na chytrých telefonech či tabletech.  

Tato chytrá krabička umí kromě sledování aktuálního vysílání také shlédnutí pořadů až 30 dní zpětně a nahrávání i několika programů najednou. Umožňuje přeskakovat reklamy nebo také přerušit film a vrátit se k němu později. 

„Další výhodou Lepší.TV je, že službu lze využívat i bez set-top boxu například když jste na cestách. Na libovolném počítači, notebooku, tabletu i telefonu se stačí připojit pod svým heslem přes webové rozhraní bez nutnosti jakékoliv další instalace a sledovat téměř kdekoliv svůj oblíbený seriál či sportovní přenos, “ říká Pavel Górecki, Lepší.TV.

Výhodou Lepší.TV je, že vysokou kvalitu obrazu lze mít i při pomalejším internetovém připojení. V porovnání s ostatními dostupnými službami podobného typu je Lepší.TV cenově nejdostupnější. V základním balíčku již od 189 Kč měsíčně je k dispozici 69 stanic, včetně stanic prémiových a televizní videoarchiv se 400 filmy, seriály, dokumenty i pořady pro děti.